اختلال صرع
اختلال صرع
اختلال صرع
اختلال صرع
صرع یک بیماری عصبی است که موجب حملات تشنجی مکرر در شخص بیمار می گردد. تشنج به یک تغییر مشهود در حواس، هوشیاری و رفتار فرد می گویند که به دنبال اختلال الکتریکی گذرا در مغز به وجود می آید. زمانی تشخیص صرع در یک فرد گذاشته می شود که دو یا چند بار تشنج داشته باشد. این بیماری یکی از شایع ترین اختلالات عصبی در جهان است، به طوری که از هر ۱۰۰۰ نفر یک نفر به آن مبتلا است. این مسأله لزوم توجه به آن را می رساند. این افراد با مشکلاتی نظیر انزواطلبی، وابستگی، اختلالات روانی، مجرد ماندن، بیکاری و افت کیفیت زندگی دست به گریبان هستند.
در گذشته تشخیص صرع همانند دیگر اختلالات مغزی بر اساس اظهارات همراهان بیمار و مصاحبه های روانپزشکی انجام می شد؛ بررسی ها نشان داده است که این روش ها همیشه دقیق نیستند. گاهی اوقات افراد پس از مراجعه مجدد به پزشک تشخیص دیگری دریافت می کردند. راه حل دقیق تر استفاده از یک روش تشخیصی جامع متشکل از مصاحبه بالینی توسط نورولوژیست (متخصص مغز و اعصاب)، روانپزشک و روانشناس بالینی، همراه با آزمون های تشخیصی نوین نظیر نقشه مغزی یا qEEG، است. تمامی این خدمات در کلینیک توانبخشی مغز و اعصاب به مراجعان گرامی ارائه می شود.
تشنج که در شکل های مختلفی بروز پیدا می کند، مهمترین علامت صرع است. اینکه تشنج در ظاهر تظاهرات بسیاری دارد به این علت است که مغز مسئول دامنه وسیعی از عملکردهای انسان است، و در طول یک تشنج ممکن است هر کدام از این عملکردها مختل شود.
باید در نظر داشت که صرع را نم یتوان به طور کامل درمان کرد، اما حملات را میتوان با دارو تا حدود ۷۰ درصد موارد کنترل کرد. در افرادی که به دارو پاسخ نمی دهند، تحریک های مغناطیسی یا الکتریکی مغز را می توان در نظر گرفت. کلینیک وحدت با به کارگیری پیشرفته ترین ابزارهای تحریک مغزی و ترکیب آن ها با رویکردهای جدید درمانی، تحت نظر متخصصان حوزه تحریک مغزی، روانشناسی و روانپزشکی، فعالیت خود را آغاز کرده، و آماده خدمات رسانی به بیماران مبتلا به صرع است.
بسته های درمانی کلینیک برای مبتلایان به صرع:
- تشخیص از طریق ثبت نقشه مغزی qEEG
- ارجاع بیمار به بهترین مراکز مرتبط برای تصویربرداری و یا نورونویگشن
- تجویز دارو توسط مجرب ترین نورولوژیست ها
- کم کردن شدت و تعدد تشنج با کمک درمانهای ورزشی، تغذیه ای، و یادگیری کنترل صرع توسط روشهای مدیریت تشنج و یا بیوفیدبک
- درمان یا بهبود اختلالات روانی ناشی از صرع از طریق رواندرمانی تخصصی
- درمان یا بهبود اختلالات حافظه از طریق پروش های بازتوانی حافظه و توجه از جمله نوروفیدبک و بازتوانی شناختی رایانه ای (CRT)
کلینیک مربوطه
کلینیک افسردگی و دوقطبی
کلینیک توانبخشی مغز و اعصاب
کلینیک مصاحبه و تشخیص
کادر درمان






ویدئوها
دانستنی ها

درمان سکته مغزی با تحریک غیر تهاجمی
TMS یا تحریک غیر تهاجمی چیست؟ تحریک مغناطیسی مغز یا TMS (Transcranial Magnetic Stimulation)، روشی غیرتهاجمی و بدون درد برای تحریک مغز با استفاده از

چطور هوش هیجانی کودک خود را تقویت کنیم
وقتی صحبت از موفقیت تحصیلی کودک میشود، اولین چیزی که به ذهن بسیاری از ما میرسد، میزان هوش منطقی و بهر هوشی یا همان IQ

TDCSو هر آنچه لازم است بدانیم(درمانی برای افسردگی)
TDCS چیست؟ تحریک جریان مستقیم فراجمجمهای یا tDCS یکی از روشهای تحریک مغزی است که در سالهای اخیر توجه ویژهای را در حوزه پژوهشی و