اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب بیماری هایی هستند که ساختار سیستم عصبی را با مشکل مواجه می نمایند . این اختلالات در حقیقت بیماری های مشترک میان علم روانپزشکی و نورولوژی است. پیش از این و در میانۀ سالهای ۲۰۰۰ میلادی، نظریات، اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب را طور کامل در شاخۀ روانشناسی قرار می داد و تشخیص آنها در انجام تستهای ساده خلاصه می شد. امروزه و با پیشرفت مطالعات، اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب شامل نشانه های بالینی گسترده می باشد و اختلالاتی است که عملکرد سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. در هر شخص بیمار این نشانه ها می تواند متفاوت یاشد که در گروهی عوامل روانشناسی و در برخی اختلالات جسمی برجسته است.
فلج مغزی که از شایع ترین علل ناتوانی در کودکان به شمار می رود، باعث بروز ناتوانی های حرکتی-وضعیتی در کودک در حال تکامل می گردد. همچنین یک سری اختلال های ثانویه و همراه با بیماری دیده می شوند که ممکن است نسبت به خود بیماری، اثر بیشتری روی کودک و خانواده اش داشته باشند. این وضعیت اغلب با تشنج و ناهنجاری هایی در گفتار، دید، هوش، شناخت و رفتار همراه است که شرایطی خاص برای کودک و خانواده اش ایجاد می کند.
عوارض فلج مغزی بسیار گسترده است؛ عوارض زیر به طور کلی در این کودکان وجود دارد:
- اختلال در ارتباط و تعامل اجتماعی
- نابینایی
- تنبلی چشم
- نشانه های طیف اوتیسم
- اختلالات گفتاری
- بی اختیاری ادرار و مدفوع
- مشکلات حرکتی جدی
• گرفتگی عضلانی: تحریک سلول های مغزی با بهره گیری از تکنولوژی TMS جهت بهبود عملکرد بخش های مختلف مغز از جمله اندام های فوقانی، تحتانی، گفتار و سایر مناطق (TMS)
• درد مزمن: تحریک نواحی مغزی به وسیله جریان مستقیم درون جمجمهای(tDCS)
• بی اختیاری ادرار و مدفوع: بیوفیدبک: بیوفیدبک یا پسخوراند زیستی روشی است که از طریق آن فرد می تواند در هر یک از اُرگان های زیستی هدف تغییراتی را ایجاد نماید.
• مشکلات خلقی و عاطفی ناشی از فلج مغزی: TMS، tDCS و دارودرمانی
کلینیک مربوطه
کلینیک افسردگی و دوقطبی
کلینیک توانبخشی مغز و اعصاب
کلینیک مصاحبه و تشخیص
کادر درمان






ویدئوها
دانستنی ها

از اختلالات رشد مغزی چه میدانیم؟
آسیب و اختلالات رشد مغزی قبل از تولد یا در اوایل کودکی رخ می دهد. این بیماری ها ممکن است در اثر عوامل ژنتیکی ایجاد

والدین کودکان و نوجوانان دارای اوتیسم بخوانند
اختلال اوتیسم چیست؟ اختلال درخودماندگی یا اوتیسم، یکی از اختلالات طیف درخودماندگی و در واقع، معروف ترین آنهاست. موارد ذکر شده در زیر، عواملی هستند

TMS: هر آنچه لازم است بدانیم
TMS چیست؟ تحریک مغناطیسی مغز یا TMS (Transcranial Magnetic Stimulation)، روشی غیرتهاجمی و بدون درد برای تحریک مغز با استفاده از میدان مغناطیسی است که